A005957
A005957

Lycia Savršen dodir trake za depilaciju ruku i nogu 20kom

Linija traka za depilaciju ruku i nogu dizajnirana za normalnu kožu, čini je mekom i nežnom za samo nekoliko minuta.

Inovativna formula:
- sa pčelinjim voskom, koji prijanja dlačicama i uklanja ih iz korena
- sa prirodnim uljem jojobe koja hrani i omekšava kožuProzirne trake omogućavaju da postavite trake krajnje precizno na deo koji želite da izdepilirate, za odlične rezultate.
- Efektivno eliminiše neželjene dlačice obezbedjujući dugotrajne rezultate
- Spremno i lako za upotrebu
- bez boje i konzervansa
- dermatološki testirano
- sadrži 2 maramice za posle depilacije koje pomažu koži da povrati balans

Uputstvo za upotrebu:

Sve LYCIA trake su jednostavne za upotrebu, dermatološki testiraneza maksimalnu bezbednost i toleranciju, bez konzervansa.

Za najbolje rezultate, preporučujemo toplu kupku ili tuširanje pretretmana kako biste otvorili pore. Kako biste lakše uklonili dlacice,trake koristite kada su dlacice 4, 5 mm dugacke.

Kada ih koristite zalice ili obrve, temeljno ocistite podrucje pamucno vaticom ili tuferom. Obrve, lice pazuh i bikini zona ruke i noge. Zagrejte traku trljajuci je izme u dlanova nekoliko sekundi.
2. Poalako odvojite trake.
3. Stavite traku na kožu u pravcu rasta dlake i budite sigurni da jetraka dobro zalepljena, pritisnite je blago prstima.
4. Držite kožu rastegnutom, povucite traku cvrsto i suprotnompravcu od pravca rasta dlaka, držite traku što bliže koži.Za depilaciju licu, koristite jednu traku za svaku stranu nausnice.Kako biste pomogli koži da se oporavi nakon depilacije, koristiteLycia post-depilacione maramice.