A005955
A005955

Lycia Savršen dodir trake za depilaciju lica 20kom

Linija traka za depilaciju lica dizajnirana za normalnu kožu, čini je mekom i nežnom za samo nekoliko minuta.

Inovativna formula:
- sa pčelinjim voskom, koji prijanja dlačicama i uklanja ih iz korena
- sa prirodnim uljem jojobe koja hrani i omekšava kožu Prozirne trake omogućavaju da postavite trake krajnje precizno na deo koji želite da izdepilirate, za odlične rezultate.
- Efektivno eliminiše neželjene dlačice obezbedjujući dugotrajne rezultate
- Spremno i lako za upotrebu
- bez boje i konzervansa
- dermatološki testirano
- sadrži 4 maramice za posle depilacije koje pomažu koži da povrati balans

Uputstvo za upotrebu:

Sve LYCIA trake su jednostavne za upotrebu, dermatološki testirane za maksimalnu bezbednost i toleranciju, bez konzervansa.

Uputstvo za upotrebu Za najbolje rezultate, preporucujemo toplu kupku ili tuširanje pre tretmana kako biste otvorili pore. Kako biste lakše uklonili dlačice, trake koristite kada su dlačice 4, 5 mm dugačke. Kada ih koristite za lice ili obrve, temeljno ocistite podrucje pamucno vaticom ili tuferom. Obrve Lice Pazuh i bikini zona Ruke i noge.

1. Zagrejte traku trljajuci je izme u dlanova nekoliko sekundi.
2. Poalako odvojite trake.
3. Stavite traku na kožu u pravcu rasta dlake i budite sigurni da je traka dobro zalepljena, pritisnite je blago prstima.
4. Držite kožu rastegnutom, povucite traku cvrsto i suprotnom pravcu od pravca rasta dlaka, držite traku što bliže koži.
Za depilaciju licu, koristite jednu traku za svaku stranu nausnice. Kako biste pomogli koži da se oporavi nakon depilacije, koristite Lycia post-depilacione maramice.