Savet od Lycia

Važnost uklanjanja šminke svake večeri

Proveli ste veče sa prijateljima, došli ste kasno kući i jedino što biste želeli je da legnete u krevet i da spavate obučeni i našminkani? Neka podignu ruku oni kojima se to nikada nije dogodilo! Nažalost, to je veoma loša odluka!

Šminka i zagađenje iz vazduha koji su se taložili na licu tokom dana sprečavaju kožu da dobro diše tokom noći. Rezultat predstavljaju zapušene pore, izritirana koža, ali pre svega prerano starenje epidermisa. Trenutak čišćenja ne sme se doživljavati kao obaveza i dosadan proces, promenite ugao gledanja na to! Vreme tokom kog skidamo šminku je zapravo trenutak naše svakodnevne rutine koju poklanjamo samima sebi i pružamo negu našoj koži… pa zašto ga ne bismo maksimalno iskoristili i uživali, kao da je to svakodnevno milovanje naše kože pre spavanja? Napravite svoj ritual, prilagodite ga sebi i učinite da to postane vaš TRENUTAK u kom se posvećujete sebi i razmazite sebe. Lepota vaše kože počinje pravilnim čišćenjem.

PROIZVODI ZA SKIDANJE ŠMINKE: KOJE PROIZVODE KORISTITI?

U daljem tekstu navodimo korake za pravilnu Beauty rutinu:

  • Korak 1- Uklanjanje šminke
Volite šminku koja traje dugo nakon nanošenja, ali nikada ne volite da je uklanjate? Vama je namenjena Dvofazna micelarna voda za uklanjanje čak i najotpornije šminke jednim pokretom. Prava poslastica za lice? Micelarno mleko za hidratantni efekat na koži, ne ostavlja ostatke šminke i maksimalno je blaga.
  • Korak 2- Čišćenje
Za dubinsko čišćenje možete koristiti micelarne formule koje vam mogu obezbediti hidrataciju i tonus kože i istovremeno ukloniti vodootpornu šminku.
  • Korak 3- Hidratacija
Na samom kraju, ne zaboravite kremu za lice koja najbolje odgovara vašim potrebama. Danas postoji širok izbor proizvoda koji se mogu koristiti, u zavisnosti od tipa kože i starosti. Da bi unapredila lepotu svake žene, LYCIA je posvećena stvaranju specifičnih tekstura za sve potrebe.

DA LI ČESTO PUTUJETE ILI PROVODITE VREME VAN KUĆE? ČAK I TADA VAM SE NE DOPADA IDEJA O OBAVEZNOM SKIDANJU ŠMINKE?

Evo rešenja: maramice za skidanje šminke su odgovarajuća i brza alternativa klasičnom pamučnom tuferu. Možete odabrati klasičnu formulu ili formulu sa micelarnom vodom koja svojom posebnom formulom na bazi micela može u jednom koraku ukloniti šminku i nečistoće bez potrebe da se dodatno ispira.

Sada više nema izgovora, čišćenje lica je postao MUST HAVE za vašu lepotu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *